Pravi dizajn,

za pravo industrijo


Želite atraktiven proizvod, ki bo presenetil kupce? Presekajte s starimi vzorci! Uporabite izviren pristop industrijskega oblikovanja, ki z zapeljivimi idejami daje proizvodom več poleta, blagovnim znamkam pa novo gorivo za uspešnejši nastop.
Ovijalni stroj za pakiranje, Robotika Kogler d.o.o.

Dvignite proizvode na višji nivo


Z več očarljivosti in originalnosti v vseh detajlih dajemo komercialnim oblikam pridih sodobnosti, prefinjene elegance ter izboljšane funkcionalnosti. Ustvarjamo drugačne, semantično zapeljive proizvode na visoki oblikovno-tehnični ravni.


Naš moto je oblikovna dovršenost, ki bo v očeh kupcev deležna resničnega zaupanja in prave vrednosti.

Bodite korak pred konkurenco


Vaši izdelki so lahko še uspešnejši. Dodajte jim atraktivne strukture, iskriv značaj ter vitalnejšo identiteto. Z vključitvijo dobrega dizajna boste hitreje prehiteli ostale in navdušili kupce že ob prvem stiku.


Zagotovite si boljšo tržno pozicijo ob komercialno učinkovitem ter edinstvenem dizajnu.

Nagrajeno oblikovanje, ki učinkuje


Prefinjeni koncepti nagrajenega oblikovalca Bojana Klančarja lahko dramatično povečajo vaše možnosti za uspeh, saj so ti edinstveno oblikovani z namenom motivirati bodoče kupce, da se odločijo ravno za vaš proizvod. Pri tem vam oblikovalec optimizira funkcionalne podrobnosti, hkrati pa premišljeno integrira več inteligence in več energije.
 
Oblikovalec se osredotoča na izvedljive in dosegljive cilje, obenem pa krepi dejavnike, ki poglavitno prispevajo k dvigu vrednosti proizvoda.
Kjučni dejavniki dviga vrednosti so: 
Optimalnost, Drugačnost, Boljša izkušnja, Močnejša identiteta.


Optimalnost


Ustvarjamo tržno učinkovitejše proizvode, ki kupcem pomenijo več. Ti so bolj elegantni, enostavnejši in optimalni v funkciji. Z njimi lahko postavljate višje cene.

Drugačnost


Kreiramo razlikovanje z več edinstvene vsebine. Naši originalni detajli poskrbijo za pristnejši značaj. S tem pridobite več možnosti, da se bolje pozicionirate na trgu.

Boljša izkušnja


Učinkoviteje raziskujemo drugačne smeri. Z mislijo na uporabnika razvijamo ergonomske in logične tehnične vsebine, ki kupce motivirajo bolje.

Močnejša identiteta


Prinašamo sodoben vizualni jezik, ki kupcem jasneje sporoča vaše videnje in vizijo. Prinašamo novo platformo za pristnejši dialog s kupci ter krepitev blagovne znamke.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam pomaga pri izpeljavi doslednih inženirskih projektov. Prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje prvovrstnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste lahko predčasno nastopali tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio